Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Iron Man 2018

06.02.2018

Iron Man 2018

Zaterdag 6 januari was het weer zover, een van de weinige nog bestaande tradities binnen de vereniging, het jaarlijks terugkerende evenement: The Iron Man.

Met dit jaar een recordaantal inschrijvingen, maar liefst 12 deelnemende teams uit verschillende geledingen binnen de club, zoals zaterdagvoetbal, zondagvoetbal, damesvoetbal en zelfs de tennisafdeling stuurde een enthousiaste doch fanatieke afvaardiging. Dus bloed, zweet en tranen bij uiteenlopende, veelal oud-Hollandse spellen, zoals slagbal, voetvolley, een zaalvoetbalspel, de voetbalquiz, darten/tafeltennis en tafelvoetbal/poolbiljart/stokvangen.

Spanning alom, want uiteindelijk 4 ploegen met een gelijk aantal punten. Maar er moest een winnaar komen. Een extra rondje stokvangen moest bepalen welke ploeg zich uiteindelijk tot Iron Man mocht laten kronen. Tevens werd beslecht dat het team dat vierde werd bij dit spel, de aangewezen ploeg werd om het evenement volgend jaar te organiseren. Het zat dicht bij elkaar maar de uiteindelijk winnaar was het voetbalteam van zaterdag 1. Een terechte winnaar. Het meest onfortuinlijke team was echter het voetbalteam van zondag 3. Deze meervoudig kampioen slaagde er niet in om tijdens de finale te excelleren waardoor zij gedoemd zijn om volgende jaar de organisatie op zich te nemen.

Na het omkleden en een borrel(hap) was het tijd om, onder het genot van een heerlijke saté-maaltijd van Emiel, een rondje bingo te spelen onder de bezielende leiding van gerenommeerde quizmaster Jacques Rison. Ook hier meerdere gelukkige winnaars, die middels een spetterende dance battle uit moesten maken wie van hen uiteindelijk naar huis ging met de hoofdprijs; een origineel FC-Utrecht shirt. Deze werd gretig in ontvangst genomen.

Na de bingo tijd voor een spetterende disco en een lekker drankje!

In de late uurtjes meenden een aantal opgeschoten jongeren hun krachten nogmaals te moeten meten, maar dat was buiten mededinging. Het mocht de pret niet drukken. Het was een fantastische dag, waarin sportiviteit, fanatisme, maar vooral ook enthousiasme en plezier hoogtij vierden. We willen dan ook alle vrijwilligers, Emiel en het barpersoneel, maar ook alle deelnemers bedanken voor een geweldige dag! Tot volgend jaar!

Groet, 

Anneke, Kirsten, Huib, Jacques, Onno en Bas

Terug naar overzicht