Mail naar redactie Afgelastingen Programma

7-tegen-7 onderling van start op vrijdagavond

29.10.2017

Vrijdag 27 oktober was het zover: om 20.30 ging op veld 6 de 7-tegen-7 onderlinge competitie bij Hercules van start. Een combinatie van oud-Herculanen uit de reguliere KNVB-competitie en "Hercules-vaders” (inclusief een deel dat in beide verzamelingen thuishoort), trad tegen elkaar in het strijdperk. David droeg uiteraard zijn (smetteloze) Herculesshirt van zijn studententeam uit de jaren negentig.
 
De startfase was bij enkelen wat roestig, maar allengs zagen we de contouren van de luie, maar doelgerichte spits, dynamische middenvelder en sobere libero onder het stof vandaan komen. Stefan de Jong, jarenlang voor Hercules actief op zondag en zaterdag, smaakte de primeur om de historische eerste 7-tegen-7-goal aan te tekenen. Het biertje na afloop in het gezellige paviljoen smaakte prima.
 
Op de foto de matadoren van het (letterlijk) eerste uur. We hebben inmiddels een bredere basis, maar nog ruimte voor meer spelers. In november kun je vrijblijvend uitproberen of het ook wat voor jou is. En je kunt ook nog op maandag gratis mee trainen met de Kickstraining. Je hoeft natuurlijk niet iedere week mee te doen.
 
Meld je aan bij Frank Beemer voorzitter.voetbal@hercules.nl of Hans ten Zweege secretaris.voetbal@hercules.nl.
 Terug naar overzicht