Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Shootout competitie, ronde 7

27.03.2017

In de nu al weer zevende aflevering van de shoot-out competitie was ditmaal een combinatie van JO9-2 en JO 9-3 aan de beurt. De opkomst van met name het team van trainer Joris Romp, van de befaamde fotozaak op de Gaard, en leider David Hulsenbek was massaal. Maar ook JO9-3 kwam met 4 spelers en zijn twee jonge trainers Tom van Rooijen en Daan Vermeulen naar Sportpark Voordorp.

Ook nu werd het doel omzoomd door veel publiek en waren de aanmoedigingen niet van de lucht. In het heerlijke lente weertje traden Jasper, Rida, Max, Jules, Kasper, Luud, Govert, Eric, Thijs, Jonas en Wouter aan in het strijdperk tegen reserve doelman van het eerste David Petrijs. Vooral Max maakte het de keeper lastig en wist maar liefst twee maal te scoren, maar ook nu bleek dat Hercules qua keepers er beter voorstaat dan Oranje.

Naast Max werden er nog 8 shoot-outs benut waardoor het totaal bij 10 blijft steken. Daarna was het de beurt aan trainers Daan en Tom om de keeper vanaf 11 meter te verschalken. En ondanks dat de penalty stip op veld 1 bestaat uit een enorme kuil wisten zowel Tom als Daan twee penalty’s te benutten. In het combiklassement schuiven ze daarop naar plaats 2 waar O8-2 met 12 shoot-out treffers en 6 benutte penalty’s trots aan de leiding blijft.Terug naar overzicht