Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Shoutout V

30.01.2017

De shoot-out competitie kende al weer zijn vijfde aflevering. Het idee dat inmiddels is overgenomen door Marco van Basten en de FIFA blijkt aan te slaan.Nu trad een combinatie van O11-5, O11-6 en O11-7 aan tegen Hercules derde keeper Guy ten Kate. Maar dat hij de derde keeper van Hercules is komt echt alleen maar doordat hij als piloot niet vaak aanwezig kan zijn, want wat zweefde hij heerlijk naar de hoek.

Arda, Luuk, Robin, Wietze, Co en Shariff hadden het dan ook niet gemakkelijk en konden de doelman uiteindelijk maar 8 keer verschalken waarbij vooral Robin fraai het net trof. Daarna was het de beurt aan vader Rinze en Paul die elk drie maal vanaf de penatystip mochten toeslaan. Toegegeven hun schoeisel was niet ideaal maar dat zij geen enkele keer doel troffen geeft wel te denken.

Vreemd genoeg schoten Luuk en Co een gewone penalty met een echte eerste elftalbal wel gewoon tegen de touwen. Het blijft een vreemde sport dat voetbal, waarbij O8-2 met 12 benutte shoot-outs en 6 benutte penaltys aan de leiding blijft.Terug naar overzicht