Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Shoot out deel IV

17.01.2017

In het vierde deel van de shoot-out competitie trad nu O11-4 aan. In de rust van de wedstrijd van Hercules tegen Westlandia, helaas met 4-1 verloren, gingen 7 jongens en twee leiders de confrontatie met de reserve doelman van het eerste Jarno de Jonge aan. Bij de reis naar Engeland zag ik op het oude trainingscomplex van Manchaster City nogmaals wat een goede keeper Jarno is en dat bleek ook nu.

Achtereenvolgens probeerden Noah, Niek, Maarten, Halyot, Martijn, Corneel en Vincent de katachtige doelman te verschalken. Vooral Martijn en Corneel deden het met twee treffers goed, zodat ze uiteindelijk op een score van 10 treffers uitkwamen. Daarna was het de beurt aan leiders Erik en Arco. De eerste slaagde er op gympjes in om de keeper toch één maal te verslaan. Arco, die op vervaarlijke bergschoenen aantrad, slaagde er niet om het net te doen bollen.

De eerste plaats blijft dus in handen van O8-2 met 12 shoot-out treffers en 6 benutte penaltys. Wel komt O11-4 in aanmerking voor de publieksprijs want ze hadden maar liefst een stuk of 15 supporters mee genomen.

 Terug naar overzicht