Mail naar redactie Afgelastingen Programma

O11 in shootout net niet aan kop

05.12.2016

Bij het derde deel van de shoot-out competitie trad nu een combinatie van JO11-1 en JO11-3 aan.

Achtereenvolgens probeerden Pelle, Sjoerd, Mateo, Tim, Sahir, Yassir, Wiebe, Jaimy en Wiebe de reserve keeper van het eerste Jarno de Jonge te verslaan. Vooral Yassir was succesvol want hij schoot ze allemaal raak. Ook de anderen lieten zich niet onbetuigd zodat het totaal kwam op 12 treffers. Evenveel als O8-2, de huidige lijstaanvoerder in de shoot-out competitie.

En dus kwam het aan op de twee jonge trainers van JO11-3 Muit van Meeuwen en Tijn Cals (zelf spelers van JO17-6). Ook deze waren zeer goed op schot, want Muit haalde 100% en Tijn mistte slechts éénmaal. Maar omdat Casper en Joris, de trainers van JO8-2 ze alle zes benutten blijven zij op de eerste plaats. Er was trouwens nog een leuke verrassing voor de jonge spelers, want Sint had nog een surprise voor ze.

Vreemd genoeg bleek deze Sint uit Frankrijk te komen en Barend te heten. Namens de Franse ballen producent Walamabo zorgde hij ervoor dat elke jongen met een prachtige bal naar huis ging. Voor de jongens van JO11-1 was er nog een extra cadeau want hun trainer Zakaria el Bennay maakte na lang blessureleed zijn debuut in het eerste van Hercules dat ook nog met 2-0 won!Terug naar overzicht