Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Jochem Twisker ook volgend seizoen trainer Hercules

20.12.2018

 JOCHEM TWISKER VOLGEND JAAR OOK TRAINER VLAGGENSCHIP VOETBAL
 
 
"De klik is er, met zowel de spelersgroep als met de mensen binnen de organisatie, daarnaast ben ik positief verrast over de talenten die Hercules zelf voortbrengt, met de juiste mix moeten we ook volgend seizoen goed voor de dag kunnen komen ”, aldus een blije Jochem Twisker die daarmee zijn belangrijkste motieven om ook volgend seizoen als hoofdtrainer verbonden te blijven aan de Utrechtse 3e divisie club op tafel legde. "Het is hier prettig werken, ik heb een goede staf, er is rust, ik heb er veel zin in en ben hier nog niet klaar”, geeft Twisker aan.

Technisch manager van der Kooij vult aan: "Jochem stond wel in de belangstelling van enkele clubs, juist daarom zijn wij erg blij met zijn verlenging, dan kunnen we weer verder bouwen. Jochem straalt rust uit, heeft veel kennis van zaken en is daarnaast gewoon een hele prettige persoon om mee samen te werken. En misschien het belangrijkste, hij denkt in het Hercules belang, weet dat we niet kapitaalkrachtig zijn en beseft maar al te goed dat hij aan de gang moet met jonge spelers die we zelf uit onze eigen opleiding laten doorstromen, sterker nog, dat kan hij ook gewoon erg goed”, aldus technisch manager Rene van der Kooij. "We verwachten de komende 3 jaar op nog meer doorstroming, we werken continue aan het verbeteren van onze jeugdopleiding, daar gaan we steeds nadrukkelijker de vruchten van plukken. Er komen nog goede spelers aan welke wij met de juiste ervaren krachten erbij willen kneden tot een succesvolle mix, anders werkt het niet. Pas dan kunnen we verder groeien naar een herkenbaar elftal op een prima niveau”.

Bestuurslid Volten vult aan: "Wij zijn uiteraard ook zeer content met dit nieuws. In Jochem hebben wij een trainer die heel goed bij ons past en zich bovengemiddeld betrokken toont. Hij doorgrond de dynamiek van onze grote omni vereniging waar diverse belangen op basis van solidariteit draagvlak moeten hebben. Dat we inzetten op onze jeugdopleiding draagt daaraan bij. Met Jochem hebben we een trainer die helemaal in ons plaatje past’.
 


Terug naar overzicht