Mail naar redactie Afgelastingen Programma

USV Hercules dankt FC Utrecht voor samenwerking tijdens bekerwedstrijd

26.09.2017

Namens het Bestuur van USV Hercules willen wij FC Utrecht bijzonder bedanken voor haar bereidwillige opstelling om het Stadion Galgenwaard - alsmede de daarbij gepaard gaande operationele organisatie - ter beschikking te stellen voor de KNVB Bekerwedstrijd USV Hercules – FC Groningen van 21 september jl..

Doordat wij van deze voor ons fantastische uitwijk mogelijkheid gebruik konden maken is het een geweldige happening geworden voor onze club. Spelers, trainers, begeleiding en bovenal de supporters van USV Hercules hebben een voor de club – ondanks de (verwachte) nederlaag - historische bekeravond mogen beleven. De ambiance in het stadion , de perfecte grasmat, de begeleiding van de supporters, de live tv-registratie, de catering en de warme ontvangst hebben hiertoe bijgedragen. Wij bedanken graag alle medewerkers van FC Utrecht en het Stadion Galgenwaard voor hun zeer servicegerichte inzet, echt top!

Het was niet alleen reclame voor USV Hercules maar ook voor de stad Utrecht waarbij de zeer goed verlopen samenwerking met FC Utrecht en Stadion Galgenwaard in het oog springt. Wij zijn ervan overtuigd dat de uitstraling van dit event een positieve waardering heeft geoogst bij de Gemeentelijke instanties, Politie alsmede de lokale sportorganisaties en in het bijzonder het Utrechtse voetbal.

De sportieve samenwerking met FC Utrecht was al prima maar heeft door deze zeer geslaagde samenwerking extra glans gekregen. Een voor beide clubs profijtelijke samenwerking die wij graag voortzetten en kwalitatief verder willen uitbouwen.

Het was ons een groot genoegen weer even ‘thuis’ te komen in stadion de Galgenwaard op het Herculesplein!

Met sportieve groet,

Namens het Bestuur van USV Hercules,

Sydney Volten en Werner van GeelenTerug naar overzicht