Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Hercules - FC Groningen in stadion Galgenwaard

12.09.2017

Hercules-FC Groningen in Stadion Galgenwaard
 
De kogel is eindelijk door de kerk. De bekerwedstrijd Hercules-FC Groningen wordt op donderdag 21 september om 18:30 uur gespeeld in Stadion Galgenwaard. Nu de speellocatie bekend is, gaan we er alles aan doen om van deze wedstrijd een onvergetelijke happening te maken voor iedereen die Hercules een warm hart  toedraagt.
De wedstrijd kan om organisatorische en technische redenen niet op het complex van Hercules worden gespeeld. Omdat FOX de wedstrijd live op televisie uitzendt, is er een sterke lichtinstallatie nodig. Die hebben we niet bij Hercules. Daarbij is het om veiligheidsredenen verstandiger om deze wedstrijd niet bij Hercules af te werken. Daarom is contact gezocht met FC Utrecht en de andere betrokkenen om de wedstrijd in Stadion Galgenwaard te spelen. FC Utrecht heeft zich meteen zeer medewerkend opgesteld. Alleen duurde het vervolgens nog een tijdje voordat alle andere partijen akkoord gingen.
Nu de kogel door kerk is gaan we snel aan de slag om alle activiteiten rond de wedstrijd te organiseren. We willen met zoveel mogelijk Herculanen naar De Galgenwaard. Meer informatie volgt spoedig.

Namens voetbalbestuur,
Sydney Volten

Terug naar overzicht