Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Nieuwe aanwinsten voor Hercules

21.03.2017

Hercules heeft zich voor komend seizoen versterkt met een vijftal nieuwe spelers.We stellen ze kort aan u voor.
 
Uit de zaterdag 3e divisie komt Bilal Laoikili over van Huizen. Bilal, 32 jaar, is een echte aanjager op het middenveld die met zijn diepgang drive een prima versterking is voor het middenveld. Eerder kwam Bilal onder meer uit voor Montfoort en Sportlust 46.
 
Eveneens afkomstig van Huizen is linksback Leroy Oehlers. De 24 jarige linkervleugelverdediger is woonachtig in Bussum, daarnaast heeft Oehlers Arubaanse roots en speelde hij een aantal interlands voor de nationale ploeg van Aruba. Leroy staat bekend als een betrouwbare opkomende vleugelverdediger. Daarnaast beschikt hij over een goede wedstrijdmentaliteit en spelinzicht. Hercules ziet in Oehlers dan ook een prima vervanger van de naar FC Lienden vertrekkende Loed Keizer.
 
De derde versterking voor Hercules is eveneens afkomstig uit het zaterdagvoetbal en wel van hoofdklasser Eemdijk. Aanvaller Fouad Belarbi komt het elftal van Eric Speelziek versterken. Belarbi die onder meer uitkwam in de jeugdopleiding van Ajax staat bekend als een snelle creatieve aanvaller die regelmatig het net weet te vinden. Naast Eemdijk kwam Belarbi eerder uit voor IJsselmeervogels. Na twee zaterdagclubs kiest de 22 jarige inwoner van Almere nu dus voor Hercules.
 
De laatste twee nieuwelingen in de selectie zijn jonge talenten afkomstig van S.V. Loosdrecht. Het zijn Maikel v.d. Water en Coen Horb. Beide trainden de afgelopen weken mee op Voordorp en lieten zien over het nodige talent te beschikken. Het is aan beide om zo snel mogelijk een vaste plaats af te dwingen in de A-selectie van komend seizoen.
 
Via deze weg wensen wij Bilal, Leroy, Fouad, Maikel en Coen veel succes en voetbalplezier toe bij Hercules. Daarnaast wensen wij deze spelers nog succes voor de resterende wedstrijden bij hun huidige club.


Terug naar overzicht