Mail naar redactie Afgelastingen Programma

Geslaagde sponsorbijeenkomst zondag 12 maart

13.03.2017

Niet alleen de voetballers van ons vlaggenschap hadden zondag een mooie middag na de winst op HSC’21 ; ook de sponsors van Hercules hadden een geslaagde middag.

Hoofdgast Henk Stamhuis, jarenlang keeper bij Hercules, gaf een boeiend inkijkje in zijn bouwbedrijf. Henk heeft het 90-jarige familiebedrijf uitgebreid tot de grootste retailbouwer van de Benelux. Zijn bedrijf zorgt er onder meer voor dat alle Albert Heijn supermarkten in Nederland en België worden verbouwd en ingericht binnen één week. Doordat Stamhuis, alle disciplines die nodig zijn voor zo’n verbouwing in huis heeft, kan hij dit huzarenstukje iedere keer weer opvoeren. Dit en al zijn andere activiteiten bezorgde Henk Stamhuis afgelopen jaar de titel van Ondernemer van het jaar van Utrecht op. Henk ontmoette bij Hercules zondagmiddag weer veel oude bekenden en mocht ook nog de man of the Match, mogelijk gemaakt door Kapsalon Mulder en Brasserie Vink bekend maken.

 

 

 

In het ‘voorprogramma’ vertelde Koos van der Burg van De Normaalste Zaak over zijn mooie project om jongeren aan het werk te helpen. Onder meer via het netwerk van Hercules slaagt hij erin om jongeren ervaring te bezorgen op de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd zorgt iedere aangebrachte werkplaats voor een leuke bonus voor Hercules. Heeft of kent u een bedrijf of instelling, laat het dan weten aan: Jan Jansen; tel 030-6053179; email jan.jansen@mywebpage.nl, of Sydney Volten; tel. 06-53549525; email s.volten@planet.nl. Ze kunnen u ook meer informatie geven.Terug naar overzicht