Bereikbaarheid sportpark Voordorp

10.04.2012

Vanaf dinsdag 10 april tot medio juni 2012 is de Voorveldselaan, tussen Hercules en Sporting 70, afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Dit is nodig om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen tijdens de aanleg van een extra sportveld op sportpark Voordorp. Bijkomend voordeel is dat het sportveld hierdoor eerder gereed is en er dus een kortere periode van overlast is.

De sportclubs Hercules, Sporting 70 en de kinderopvang blijven bereikbaar. Er wordt speciaal parkeergelegenheid voor auto's ingericht op het veemarktterrein. Hercules en Sporting 70 krijgen beide een eigen parkeergedeelte. Het laatste gedeelte, richting de sportclubs, is alleen per voet bereikbaar. Hiervoor wordt een looppad aangebracht.

De parkeergelegenheid op het veemarktterrein is te bereiken via de Arïenslaan en de tunnel onder Biltse Rading. Voor de (snelle) bezoekers die kinderen brengen en halen van de kinderopvang (Hercules), blijft bij de ingang van Hercules een aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor dit doel.

Zie het persbericht: http://www.utrecht.nl/smartsite.dws?id=366562

Zie ook de kaart: “wijkbericht afsluiting Voorveldselaan” (klik hier) en de tekening “bereikbaarheid sport” (klik hier).

Tot zover de informatie.

André van Helden

Secretaris hoofdbestuurTerug naar overzicht