In memoriam Piet van Veen

31.01.2019

In memoriam Piet van Veen

 

 

 

 

12-12-1931 – 30-1-2019

 

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Piet van Veen, Herculaan, op woensdag 30 januari is overleden. Piet van Veen werd op 17 april 1983 lid van Hercules. Van 1994 tot en met 1999 bekleedde hij de functie van voorzitter van de tennisafdeling, als interim bestuurder had hij daar al ervaring mee opgedaan.Vanuit zijn voorzitterschap was hij ook lid van het Hoofdbestuur.

Als voorzitter van de toernooicommissies van de tennisafdeling bleef hij nauw betrokken bij deze afdeling. In 2002 is Piet benoemd tot erelid van onze vereniging.

Daarnaast had hij bemoeienis met de Hercules Zaken sociëteit, later de Hercules Vriendenkring en tegenwoordig de Sponsor- en Businessclub. Hij was nog steeds actief als coördinator in de sponsorcommissie en hield zich op de achtergrond bezig met de Argo en De Herculaan, wierf reclameborden en advertenties en hield de Beeldkrant in het paviljoen bij.

Piet was een betrokken aimabele organisator, die goed kon delegeren, maar ook zelf de handen uit de mouwen stak.

Wij zullen hem missen, wij wensen zijn familie, echtgenote en dochter, de twee Emmy’s, veel sterkte om dit verlies te dragen.

Hoofdbestuur USV HerculesTerug naar overzicht