USV Hercules maakt belangrijke professionaliseringsslag op medisch vlak

13.11.2017

 

USV Hercules maakt belangrijke professionaliseringsslag op medisch vlak

 

Omnisportvereniging USV Hercules heeft een belangrijke professionaliseringsslag gemaakt op het medisch vlak. Hiermee kunnen nu alle voetbal selectieteams, van jong tot oud, profiteren van een eensluidende aanpak van blessurepreventie, medische begeleiding en prestatievertaling.Onlangs tekenden Hercules’ penningmeester Leo Zwinkels en directeur Roland Straver van TRIAS daartoe een samenwerkingsovereenkomst.

TRIAS is al jaren een gewaardeerd partner van Hercules. De relatie ontstond zo’n 20 jaar geleden toen de club aan TRIAS praktijkruimte aanbood op haar terrein.

Zwinkels is in zijn nopjes met de vernieuwde samenwerking: "Het is een prachtige verdieping van een waardevolle relatie die al enkele decennia beslaat. Ik ben er van overtuigd dat we met deze professionaliseringsslag, die door de KNVB eerder reeds als lichtend voorbeeld is benoemd, cruciale stappen kunnen maken op weg naar een hoger prestatieniveau over de hele linie.”

Straver van TRIAS onderstreept het belang van een goede medische begeleiding: "Wij van TRIAS vinden altijd weer inspiratie om te blijven professionaliseren en te verbeteren. Bij deze roemrijke club staan we bovendien niet alleen voor de voetbalselecties klaar, maar ook voor alle andere leden Zij kunnen kosteloos gezien worden, adviezen vragen, en daarmee profiteren van onze samenwerking.”Terug naar overzicht