Uitnodiging OldStars Walking Football

19.04.2017

 
Uitnodiging OldStars Walking Football onder de Dom, voetbaltoernooiBeste vereniging en/of verenigingsbestuurder,

Op woensdag 10 mei organiseren FC Utrecht, Nationaal Ouderenfonds en Vereniging Sport Utrecht OldStars Walking Football onder de Dom. Hiermee geven we een impuls aan het Walking Football in de regio Utrecht. We nodigen je van harte uit om mee te doen aan het voetbaltoernooi.

Het voetbaltoernooi vindt plaats op Sportcomplex Zoudenbalch, onder de rook van stadion Galgenwaard. Uiteraard staat Walking Football centraal, gecombineerd met een flinke dosis positieve energie en gezelligheid. Ook staan er diverse activiteiten op het spel. Om de dag blijvend te herinneren, gaat iedereen naar huis met een mooi aandenken.

Bestaat jouw team uit minimaal 6 personen van 60+? En is de passie voor voetbal bij alle spelers voelbaar? Doe dan nu mee met OldStars Walking Football onder de Dom op 10 mei in Utrecht.

Schrijf jouw team hier direct in.

Na aanmelding, ontvang je zo spoedig mogelijk meer informatie over het programma en praktische informatie over parkeren en lunchmogelijkheden.
 

Locatie:        Sportcomplex Zoudenbalch
                    Koningsweg 320, Utrecht

Programma:

09:30     Ontvangst Zoudenbalch
10:00     Koffie met een warming-up spel
10:15     Start toernooi
12:00     Prijsuitreiking

We hopen jouw team in actie te mogen zien op 10 mei! Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@oldstars.nl.

Met vriendelijke groeten namens,

FC Utrecht
VSU
Nationaal Ouderenfonds
 

 
 


Terug naar overzicht