Beveiliging USV Hercules complex

19.06.2015

Namens het Hoofdbestuur van USV Hercules heeft Harry Wijdeveld in de Algemene Ledenvergadering van 1 juni jl. aan de aanwezige leden aangegeven dat USV Hercules de veiligheid van het complex wenst te verbeteren.
Voor haar leden en bezoekers wil USV Hercules een veilige en vriendelijk omgeving bieden. Enerzijds is een al aanwezig alarmsysteem dan noodzakelijk, anderzijds is ook een camerasysteem nodig voor een preventieve werking. Indien er onverhoopt calamiteiten plaatsvinden kunnen de beelden hiervan voortaan worden vastgelegd.

Er is een cameraplan opgesteld en er zijn 3 beveiligingsbedrijven uitgenodigd om een offerte uit te brengen. Na meerdere gesprekken en onderhandelingen is de keuze gevallen op Veilig gevoel B.V. te Hendrik-Ido-Ambacht.
Veilig Gevoel B.V. zal een reclamebord langs het hoofdveld laten plaatsen en tevens Business Club lid zijn voor een periode van 5 jaar.

Inmiddels zijn aan de buitenkant van ons complex door Veilig Gevoel B.V. 4 camera´s  en in het paviljoen een tv-scherm ge´installeerd, waarop je de beelden van de betreffende camera´s kan zien.
De camera´s zijn geplaatst met zicht op de voorzijde bij de fietsenstalling, bij de hoofdingang aan de kant van de tennisvelden, bij de ingang bij het hoofdveld en aan de zijkant aan de slootkant. Hiermee zijn alle zijden van ons complex zo goed ala afgedekt. Alle beelden van de camera´s worden een bepaalde periode opgeslagen, zodat we de mogelijkheid hebben om ook na een langere tijd de beelden terug te halen.

Uiteraard houden we rekening met de wet- en regelgeving behorende bij een beveiligingssysteem. Zo worden er binnenkort stickers en bordjes geplaatst, zodat iedereen kan constateren dat we een camerasysteem hebben.
Vervolgens zal het camerasysteem operationeel in werking worden gezet.

Terug naar overzicht