Mail naar redactie Afgelastingen Programma

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Hercules verliest nipt van Barendrecht

01.08.2017

Hercules verliest nipt van Barendrecht Hercules heeft in een aantrekkelijk oefenduel met 0-1 verloren van Barendrecht. Na de 0-0 ruststand besliste de bezoekers na een uur spelen het duel. Zaterdag wacht voor Hercules een oefenduel met AFC.

Lees verder

Hercules boekt eenvoudige zege op hoofdklasser Argon

29.07.2017

Hercules boekt eenvoudige zege op hoofdklasser Argon Hercules heeft haar eerste oefenwedstrijd tegen Argon winnend afgesloten. Na 90 minuten voetbal stond er een verdiende 3-0 eindstand op het scorebord.

Lees verder

Jong Vitesse in zondag 3e divisie, geen Magreb 90

12.07.2017

Jong Vitesse in zondag 3e divisie, geen Magreb 90 De KNVB heeft Jong Vitesse overgeheveld naar de zondag 3e divisie. Magreb 90 bewandeld de omgekeerde weg en speelt komend seizoen op zaterdag. Dit alles om tot een evenredige verdeling van beloftenteams te komen in beide divisies. Het speelschema voor komend seizoen ziet er nu als volgt uit.

Lees verder

KNVB Bekerduel ACV - Hercules vastgesteld op 19 aug aanvang 15.00 uur

07.07.2017

KNVB Bekerduel ACV - Hercules vastgesteld op 19 aug aanvang 15.00 uur De uitwedstrijd tegen ACV in het kader van de KNVB beker is vastgesteld op zaterdag 19 augustus a.s. Het duel in Assen begint om 15.00 uur

Lees verder

Hercules loot uitwedstrijd tegen ACV in 1e ronde KNVB beker

01.07.2017

Hercules loot uitwedstrijd tegen ACV in 1e ronde KNVB beker Hercules moet in de 1e ronde van de KNVB beker op bezoek bij ACV in Assen. Het duel zal gespeeld worden op zaterdag 19 augustus a.s.

Lees verder

Amateurclubs zijn eensgezind: Geen extra instroom jong BVO’s, de KNVB gaat terug naar de tekentafel m.b.t. de opzet van de voetbal pyramide.

29.06.2017

Amateurclubs zijn eensgezind: Geen extra instroom jong BVO’s, de KNVB gaat terug naar de tekentafel m.b.t. de opzet van de voetbal pyramide. Afgelopen woensdag zijn de amateurclubs in de tweede en derde divisie bij elkaar gekomen om te praten over de instroom van de beloften in de top van het amateurvoetbal. Lees snel verder voor een verslag van deze avond

Lees verder

Hercules begint voorbereiding op 15 juli a.s.

13.06.2017

Hercules begint voorbereiding op 15 juli a.s. Op 15 juli a.s. start Hercules de voorbereiding op een nieuw seizoen in de 3e divisie. Een zestal oefenwedstrijden zijn inmiddels ingepland alvorens op zondag 26 augustus de competitie start. Lees snel verder voor een overzicht van de oefenwedstrijden in de voorbereiding.

Lees verder

Hercules strijdend ten onder in nacompetitie

22.05.2017

Hercules strijdend ten onder in nacompetitie Hercules heeft de uitwedstrijd tegen Spakenburg ongelukkig met 4-2 verloren. De mannen van Eric Speelziek bleven lang overeind, waren voetballend bovenliggend maar een zondagschot kort voor tijd deed Hercules de das om. Ondanks deze uitschakeling kan Hercules trots zijn op ons vlaggenschip, de mannen gaan nu lekker genieten van de vakantie en pakken half juli de draad weer op voor het nieuwe seizoen.

Lees verder

Hercules verslaat Spakenburg in spannend duel, zaterdag wacht de return in Spakenburg

18.05.2017

Hercules verslaat Spakenburg in spannend duel, zaterdag wacht de return in Spakenburg Hercules heeft de thuiswedstrijd tegen Spakenburg met 2-1 gewonnen. Loed Keizer en Zakaria Issarti zorgde op een druk sportpark Voordorp voor de doelpunten. Hercules gaat dankzij deze zege met een kleine voorsprong richting Spakenburg, echter de strijd is nog allerminst beslist. Wordt vervolgd zaterdag a.s. om 16:00 uur op de Westmaat

Lees verder

Hercules verslaat OFC en ontvangt woensdag Spakenburg in nacompetitie

15.05.2017

Hercules verslaat OFC en ontvangt woensdag Spakenburg in nacompetitie Hercules heeft de thuiswedstrijd tegen OFC met 4-0 gewonnen. Dankzij dit resultaat pakt Hercules de derde periode en ontvangt het aanstaande woensdag Spakenburg in de halve finale voor een plek in de tweede divisie.

Lees verder 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8