Mail naar redactie Afgelastingen Programma

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Derek van Duuren maakt overstap naar A-selectie

15.06.2018

Derek van Duuren maakt overstap naar A-selectie Wederom voegt Hercules een talent uit de eigen opleiding toe aan de A-selectie. Derek van Duuren is vanaf komend seizoen A selectie speler nadat Derek vanaf de jeugd via zondag 2 is doorgegroeid naar de A selectie.

Lees verder

Hercules start voorbereiding op zaterdag 21 juli a.s.

11.06.2018

Hercules start voorbereiding op zaterdag 21 juli a.s. De selectie van Hercules geniet momenteel van een welverdiende vakantie. Op zaterdag 21 juli start Hercules de voorbereiding op een nieuw seizoen in de derde divisie. De selectie van hoofdtrainer Jochem Twisker speelt op zaterdag 28 juli de eerste oefenwedstrijd in en tegen Barendrecht. Lees snel verder voor een overzicht van de gehele voorbereiding.

Lees verder

Hercules haalt vleugelaanvaller Emilio Prieto

09.06.2018

Hercules haalt vleugelaanvaller Emilio Prieto Hercules heeft zich voor komend seizoen versterkt met Emilio Prieto. Emilio speelde eerder in de jeugdopleiding van PSV en Vitesse. De laatste seizoenen speelde Prieto voor RKC Waalwijk. Wij heten Emilio van harte welkom bij onze vereniging.

Hercules versterkt aanvalslinie met Desire Simson

05.06.2018

Hercules versterkt aanvalslinie met Desire Simson Hercules heeft zich voor komend seizoen versterkt met aanvaller Desire Simon. De snelle aanvaller komt over van FC Den Bosch waardoor Hercules de selectie zo goed als rond heeft.

Lees verder

Hercules versterkt zich met Conner Blote

31.05.2018

Hercules versterkt zich met Conner Blote Hercules heeft zich voor komend seizoen versterkt met Conner Blote. De 20 jarige vleugelverdediger komt over van Jong FC Utrecht. De in Nieuwegein wonende Blote doorliep de gehele jeugdopleiding van Ajax alvorens hij de overstap maakte naar FC Utrecht.

Lees verder

Hercules sluit seizoen uitstekend af

28.05.2018

Hercules sluit seizoen uitstekend af Hercules heeft de laatste competitiewedstrijd overtuigend gewonnen. ADO 20 werd getrakteerd op een 7-1 nederlaag. Hercules nam hiermee in stijl afscheid van Kevin Ligtermoet, Roy Kelder en trainer Eric Speelziek.

Lees verder

Gehavend Hercules knokt zich naar punt in Dongen

21.05.2018

Gehavend Hercules knokt zich naar punt in Dongen Een gehavend Hercules heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Dongen. Hercules miste een aantal basisspelers en moest na 15 minuten al noodgedwongen tweemaal wisselen vanwege blessures. Mooi was het debuut van Bjorn van Gorkom speler van de O17-1, Bjorn speelde hierdoor samen met zijn trainer Kevin Ligtermoet.

Lees verder

Hercules trekt aan kortste eind in aantrekkelijk duel met Westlandia

14.05.2018

Hercules trekt aan kortste eind in aantrekkelijk duel met Westlandia Hercules en Westlandia schotelden de bezoekers op sportpark Voordorp een zeer aantrekkelijke wedstrijd voor. Veel acties en scoringskansen voor beide doelen zorgde ervoor dat het geen seconde saai was, uiteindelijk trokken de bezoekers uit Naaldwijk aan het langste eind en gingen zij er met de overwinning vandoor

Lees verder

Hercules versterkt zich met drietal

09.05.2018

Hercules versterkt zich met drietal Hercules heeft zich voor komend seizoen versterkt met Dave Hensbergen, Luc den Otter en Walid Ould-Chikh. De spelers komen over van FC Breukelen, Noordwijk en DHSC. Via deze weg heten we Dave, Luc en Walid van harte welkom en wensen jullie veel succes toe komend seizoen.

Hercules buigt achterstand om in verdiende zege

07.05.2018

Hercules buigt achterstand om in verdiende zege Hercules heeft de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk met 2-4 weten te winnen. Hercules keek na 50 minuten nog tegen een 2-0 achterstand aan echter door doelpunten van Gilbrano Plet (2x), Jeffrey Vlug en Tyrone Fonville gingen de drie punten alsnog mee in de bus naar Utrecht

Lees verder 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8