Mail naar redactie Afgelastingen Programma

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Hercules buigt achterstand om in verdiende zege

07.05.2018

Hercules buigt achterstand om in verdiende zege Hercules heeft de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk met 2-4 weten te winnen. Hercules keek na 50 minuten nog tegen een 2-0 achterstand aan echter door doelpunten van Gilbrano Plet (2x), Jeffrey Vlug en Tyrone Fonville gingen de drie punten alsnog mee in de bus naar Utrecht

Lees verder

Hercules in doelpuntrijk duel langs OJC Rosmalen

30.04.2018

Hercules in doelpuntrijk duel langs OJC Rosmalen Hercules heeft de thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen met 5-3 gewonnen. In een aantrekkelijk duel boekte Hercules uiteindelijk een verdiende overwinning.

Lees verder

Hercules verliest nipt in Oostzaan

23.04.2018

Hercules verliest nipt in Oostzaan Hercules heeft de uitwedstrijd tegen OFC met 2-1 verloren. Hercules speelde een prima eerste helft maar weigerde afstand te nemen van de thuisclub. In de tweede helft kreeg Hercules hiervoor de rekening gepresenteerd. In de slotfase scoorde Hercules nog tweemaal maar beide treffers werden geannuleerd wegens vermeend buitenspel

Lees verder

Hercules overtuigend langs titelkandidaat UNA

16.04.2018

Hercules overtuigend langs titelkandidaat UNA Hercules heeft het thuisduel tegen UNA overtuigend gewonnen. Na ruim 90 minuten stond er een dikverdiende 3-0 eindstand op het scorebord. Mart Stokkers, Fouad Belarbi en Oskar van Logtestijn zorgde voor de Utrechtse treffers.

Lees verder

Doelman Nick Borgman kiest voor Hercules

10.04.2018

Doelman Nick Borgman kiest voor Hercules Hercules heeft voor komend seizoen Nick Borgman aangetrokken. De 21 jarige doelman komt over van het Amsterdamsche De Dijk dat uitkomt in de tweede divisie. Borgman vervangt hiermee Martin van Barneveld die vertrekt naar SDC Putten. Borgman gaat samen met de huidige eerste doelman Fons Mulder strijden om een plek onder de lat. Via deze weg heten wij Nick welkom en wensen hem veel succes toe bij Hercules.

Hercules versterkt zich met Zackaria Doumajd

10.04.2018

Hercules versterkt zich met Zackaria Doumajd De 20 jarige Zackaria Doumajd komt volgend jaar Hercules versterken. De talentvolle speler die uitkwam voor Excelsior Maassluis maakte daar indruk in de jeugd, daarna in het 2e en werd toegevoegd aan de A – selectie van Maassluis. De ambitieuze Doumajd maakte op de staf van Hercules indruk op de training en zal volgend seizoen te bewonderen zijn in de kleuren van Hercules.

Wouter Kenemans en Steff van Rooijen in komend seizoen in A selectie

09.04.2018

Wouter Kenemans en Steff van Rooijen in komend seizoen in A selectie Wouter Kenemans en Steff van Rooijen maken vanuit de O19 de overstap naar de A selectie. Beide spelers sluiten komende zomer aan bij de selectie van Jochem Twisker. Voor van Rooijen is de A selectie niet geheel nieuw, van Rooijen maakte onlangs tegen Quick Den Haag zijn debuut in Hercules 1

Lees verder

Hercules krijgt teveel in Groningen

09.04.2018

Hercules krijgt teveel in Groningen Hercules heeft het uitduel tegen Be Quick 1887 met 1-2 gewonnen. Een gehavend Hercules met maar liefst 4 spelers van de O19 in de wedstrijdselectie wist via Guytho Mijland in de blessuretijd de winnende treffer binnen te schieten. Hercules kwam halverwege de eerste helft op achterstand vanuit een strafschop, kort voor rust kwam de gelijkmaker via Guytho Mijland. In de tweede helft waren de beste kansen voor de thuisclub maar doelman Fons Mulder hield Hercules op de been, zelfs een tweede strafschop wist Mulder te stoppen.

Lees verder

Wisselend paasweekend voor Hercules

03.04.2018

Wisselend paasweekend voor Hercules Hercules heeft een wisselend paasweekend achter de rug. Op zaterdag werd er verloren van Quick 20 in Oldenzaal. Een onherkenbaar Hercules verloor met 6-3 nadat het ruim 40 minuten in ondertal heeft gespeeld. Maandag herstelde een gehavend Hercules zich tegen Quick uit Den Haag. Hercules behaalde een zwaar bevochten gelijkspel en heeft afstand genomen van de gevarenzone. De voorsprong op de p/d is inmiddels 8 punten.

Lees verder

Leroy Oehlers en Fouad Belarbi vertrekken bij Hercules

29.03.2018

Leroy Oehlers en Fouad Belarbi vertrekken bij Hercules Leroy Oehlers en Fouad Belarbi vertrekken bij Hercules. Oehlers kiest voor een avontuur bij FC Lisse, Belarbi gaat spelen bij het Amsterdamsche AFC. Hier wordt Belarbi herenigd met zijn oude trainer Ulrich Landvreugd. Namens USV Hercules bedanken wij beide spelers voor hun inzet en wensen hen veel succes toe komend seizoen in Lisse en Amsterdam

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8