Mail naar redactie Afgelastingen Programma

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Gehavend Hercules knokt zich naar punt in Dongen

21.05.2018

Gehavend Hercules knokt zich naar punt in Dongen Een gehavend Hercules heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Dongen. Hercules miste een aantal basisspelers en moest na 15 minuten al noodgedwongen tweemaal wisselen vanwege blessures. Mooi was het debuut van Bjorn van Gorkom speler van de O17-1, Bjorn speelde hierdoor samen met zijn trainer Kevin Ligtermoet.

Lees verder

Hercules trekt aan kortste eind in aantrekkelijk duel met Westlandia

14.05.2018

Hercules trekt aan kortste eind in aantrekkelijk duel met Westlandia Hercules en Westlandia schotelden de bezoekers op sportpark Voordorp een zeer aantrekkelijke wedstrijd voor. Veel acties en scoringskansen voor beide doelen zorgde ervoor dat het geen seconde saai was, uiteindelijk trokken de bezoekers uit Naaldwijk aan het langste eind en gingen zij er met de overwinning vandoor

Lees verder

Hercules versterkt zich met drietal

09.05.2018

Hercules versterkt zich met drietal Hercules heeft zich voor komend seizoen versterkt met Dave Hensbergen, Luc den Otter en Walid Ould-Chikh. De spelers komen over van FC Breukelen, Noordwijk en DHSC. Via deze weg heten we Dave, Luc en Walid van harte welkom en wensen jullie veel succes toe komend seizoen.

Hercules buigt achterstand om in verdiende zege

07.05.2018

Hercules buigt achterstand om in verdiende zege Hercules heeft de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk met 2-4 weten te winnen. Hercules keek na 50 minuten nog tegen een 2-0 achterstand aan echter door doelpunten van Gilbrano Plet (2x), Jeffrey Vlug en Tyrone Fonville gingen de drie punten alsnog mee in de bus naar Utrecht

Lees verder

Hercules in doelpuntrijk duel langs OJC Rosmalen

30.04.2018

Hercules in doelpuntrijk duel langs OJC Rosmalen Hercules heeft de thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen met 5-3 gewonnen. In een aantrekkelijk duel boekte Hercules uiteindelijk een verdiende overwinning.

Lees verder

Hercules verliest nipt in Oostzaan

23.04.2018

Hercules verliest nipt in Oostzaan Hercules heeft de uitwedstrijd tegen OFC met 2-1 verloren. Hercules speelde een prima eerste helft maar weigerde afstand te nemen van de thuisclub. In de tweede helft kreeg Hercules hiervoor de rekening gepresenteerd. In de slotfase scoorde Hercules nog tweemaal maar beide treffers werden geannuleerd wegens vermeend buitenspel

Lees verder

Hercules overtuigend langs titelkandidaat UNA

16.04.2018

Hercules overtuigend langs titelkandidaat UNA Hercules heeft het thuisduel tegen UNA overtuigend gewonnen. Na ruim 90 minuten stond er een dikverdiende 3-0 eindstand op het scorebord. Mart Stokkers, Fouad Belarbi en Oskar van Logtestijn zorgde voor de Utrechtse treffers.

Lees verder

Doelman Nick Borgman kiest voor Hercules

10.04.2018

Doelman Nick Borgman kiest voor Hercules Hercules heeft voor komend seizoen Nick Borgman aangetrokken. De 21 jarige doelman komt over van het Amsterdamsche De Dijk dat uitkomt in de tweede divisie. Borgman vervangt hiermee Martin van Barneveld die vertrekt naar SDC Putten. Borgman gaat samen met de huidige eerste doelman Fons Mulder strijden om een plek onder de lat. Via deze weg heten wij Nick welkom en wensen hem veel succes toe bij Hercules.

Hercules versterkt zich met Zackaria Doumajd

10.04.2018

Hercules versterkt zich met Zackaria Doumajd De 20 jarige Zackaria Doumajd komt volgend jaar Hercules versterken. De talentvolle speler die uitkwam voor Excelsior Maassluis maakte daar indruk in de jeugd, daarna in het 2e en werd toegevoegd aan de A – selectie van Maassluis. De ambitieuze Doumajd maakte op de staf van Hercules indruk op de training en zal volgend seizoen te bewonderen zijn in de kleuren van Hercules.

Wouter Kenemans en Steff van Rooijen in komend seizoen in A selectie

09.04.2018

Wouter Kenemans en Steff van Rooijen in komend seizoen in A selectie Wouter Kenemans en Steff van Rooijen maken vanuit de O19 de overstap naar de A selectie. Beide spelers sluiten komende zomer aan bij de selectie van Jochem Twisker. Voor van Rooijen is de A selectie niet geheel nieuw, van Rooijen maakte onlangs tegen Quick Den Haag zijn debuut in Hercules 1

Lees verder 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7