Komende wedstrijden

Van de eerste 11 wedstrijden wist het ons vlaggenschip pas 2 keer te winnen. Om van de onderste plek te komen moet het eerste de volgende 2 wedstrijden winnen. Eerst wordt gespeeld tegen VVV. Ook zij hebben pas 2 wedstrijden gewonnen. Daarna volgt Ajax. Gelukkig is het team eindelijk compleet.

De eerstvolgende wedstrijden van Heren 1 zijn:

8 juli thuis tegen VVV 2

15 juli thuis tegen Ajax 1

22 juli uit tegen Concordia 1


Het tweede doet  iets beter: Met 4 gewonnen wedstrijden uit 8 wedstrijden zijn zij een keurige middenmoter. De eerstvolgende wedstrijd is 8 juli thuis tegen Wanica Star 2, Op 15 juli spelen zij weer thuis dan tegen nummer 2 van de competitie Eindhoven 2. 

De Zami's hebben ook last van het feit dat het eerste op zaterdag speelt. Een aantal sterkhouders moeten regelmatig met Heren 1 meedoen. Van de 5 gespeelde wedstrijden is er 1 gewonnen. Er volgen nu 2 thuiswedstrijden op 7 juli tegen Hilversum (de ongeslagen koploper) en op 14 juli tegen Rood en Wit.

Voor de Veteranen wil de competitie niet echt vlotten: begin juli zijn pas 3 wedstrijden gespeeld. Op 7 juli wordt thuis gespeeld tegen ACC, Op 14 juli wordt uit gespeeld tegen Rood en Wit.