Heren 1 heeft zijn eerste wedstrijden gespeeld

De eerste wedstrijden zijn door de teams met wisselend succes afgewerkt. Waar de teams op zondag (Heren 1 en Heren 2) hun 3 gespeelde wedstrijden hebben gewonnen, meestal met een groot overwicht, spelen de  zaterdag teams met wisselend succes.

In de competitie van Heren 1 (Overgangsklasse B) lijkt het te gaan om 3 teams die tot op heden geen of pas 1 wedstrijd hebben verloren. Opvallend is dat elke wedstrijd wel een bowler 4 of 5 slachtoffers (Steven, Sander, Luke en weet te maken en dat het aan bat vaak een team prestatie is. Alleen in de wedstrijd tegen Ghausia 2 kwamen 3 batters boven de 50 uit, wat ook nodig was om de 240 gemaakte runs van Ghausia te kunnen verslaan. In de overige wedstrijden blijven de individuele scores aan bat steken bij 30 runs.

De eerstvolgende wedstrijden zijn (alle wedstrijden beginnen om 12.00 uur):

23 juni     thuis tegen Groen en Wit 2

30 juni      thuis tegen Hengelo

 

Overige teams 

Heren 2 is na 4 wedstrijden nog altijd ongeslagen. Omdat de samenstelling van de teams vaak wisselt, is nog niet duidelijk of dit het begin van een kampioenschap zal zijn. Het begin is in ieder geval hoopgevend.

Bij Heren 2 valt het batten van Vinayak Hegde op die met een gemiddelde van 261 speelt, dit door scores van et 81 en 133 runs (not out). Daarnaast laat Deepak Sharma ook zien wat slaan is. Bowlend is Sudhir Lavania weer als vanouds (11 wickets in 2 wedstrijden) en laten ook Rehan Naqvi (9 wickets) en Jaswinder Singh zien het bowlen niet verleerd te zijn.

Heren 2 speelt op 16 thuis tegen VRA en wil al om 10.00 uur beginnen. Op 23 juni uit tegen Centurions 2 in Zeist. Meestal begint dit team zijn wedstrijden overigens om 13.00 uur. 

De wedstrijden van de Zami`s kenmerken zich vooral door de gezelligheid voor, tijdens en na de wedstrijden. De resultaten zijn wisselend, waarbij niet gezegd kan worden dat er individueel geen uitstekend score's te zien zijn, zowel met het bat als met de bal. Soms is de individuele prestatie (o.a. de 86 van Erik de Jonge in de wedstrijd tegen VCC uit) echter onvoldoende om de wedstrijd toch nog te kunnen winnen. Voor de resultaten van deze teams, en dan met name de individuele prestatie kan je het beste de website van de KNCB raadplegen. De veteranen spelen in "Zami poule 2". Het andere team in "Zami poule 3".