Hercules Nieuwsbrieven

 Snelmenu
aanmelden Afmelden Veranderen Info
Aanmelden Nieuwsbrief Afmelden Nieuwsbrief E-mail adres veranderen Abonnement opvragen
 
Uitleg
Hercules heeft voor de communicatie met haar leden en belangstellenden een aantal Nieuwsbrieven die via de e-mail verzonden worden. De ARGO is de nieuwsbrief die algemeen nieuws en aankondigen bevat en iedereen krijgt de ARGO automatisch.
 
De Sport-nieuwsbrieven bevatten aan die sport gerelateerde mededelingen.
 
Leden en ook belangstellenden kunnen zich voor deze nieuwsbrieven aanmelden of afmelden 
 
Wilt u alleen uw e-mail adres veranderen, klik dan hier voor  veranderen.
 
Wilt u weten welke abonnementen u heeft, klik dan hier voor abonnement opvragen.
 

 Niewsbrieven:

ARGO
periodieke algemene informatie en nieuws, zit standaard bij de andere abonnementen
Reunisten informatie voor de niet actieve sporters
Badminton Internos leden informatie
Zaalvoetbal Zaalvoetbal / Futsal mededelingen
Tennis, Jeugdtennis Tennis mededelingen
Cricket Cricket mededelingen
Veldvoetbal voor veldvoetbal wordt er een onderscheid gemaakt in de diverse spelersgroepen
zondag Dames en zondag senioren teams
zaterdag Veteranen en zaterdag senioren teams
jeugdvoetbal A t/m F jeugd teams
champions league Teams in de champions league

Automatisch Aan en Afmelden

Aanmelden voor een nieuwsbrief moet in principe door het lid zelf gedaan worden. Soms worden er vanuit de ledenadministratie bulk aanmeldingen gedaan. bv als de Champions League over gaat naar het jeugdvoetbal. Men ontvangt daarvan een melding

Indien er per maand meer dan 5 keer een foutboodschap van een e-mail adres ontvangen wordt, dan wordt dat e-mail adres automatisch afgemeld. Men moet dan zelf opnieuw met een goed werkend e-mail adres aanmelden. Veel voorkomende foutboodschappen komen van @hotmail.com en vanwege het vol zijn van de e-mail postbus van de ontvanger.

Wijziging email adres

Indien uw e-mail adres verandert dan kunt u dat regelen voor de Hercules Nieuwsbrieven door het oude e-mail adres af te melden en het nieuwe adres aan te melden. (klik hier).

VGV / FAQ (veel gestelde vragen) en hun antwoord.

Ik krijg plotsklaps geen mailtjes van Hercules Nieuwsbrieven meer?
Het kan zijn dat wij 5 maal een foutboodschap ontvangen hebben. In dat geval wordt het e-mail adres geblokkeerd. U kunt dan het beste opnieuw aanmelden.
 
Ik krijg plotsklaps (weer) mailtjes van Hercules Nieuwsbrieven. Hoe kan dat?
Periodiek vergelijken we de e-mail adressen van de ledenadministratie met de gegevens van Hercules Nieuwsbrieven. Komen we e-mail adres tegen van een sporter dan wordt dat adres automatisch opgenomen in Hercules Nieuwsbrieven.
 
Wie stuurt er allemaal berichtjes?
Het bestuur van Hercules heeft vastgesteld wie er berichten mogen sturen. Dat zijn de bestuursleden, de redactie, de jeugdcoördinator en een aantal vrijwilligers die uit hoofde van hun functie dit moeten kunnen, zoals wedstrijdsecretarissen, wedstrijdprogramma-maker, Commissie van Ontvangst e.d.
 
Kan ik ook een bericht of een oproep doen?
Ja en Nee. U kunt de beheerder vragen een bericht door te sturen. ( klik hier ) De beheerder beoordeelt of en aan wie dit bericht gestuurd wordt.

Wordt er ook reclame/spam gestuurd?
Ja en Nee, Er kunnen berichten / oproepen gedaan worden voor activiteiten die met Hercules gerelateerd zijn, zoals een opendag van TRIAS Vitaal Hercules Fitness, oproepen om te komen softballen, aanbiedingen uit het paviljoen Chez Fred en soms een oproep van een van de sponsors van Hercules of Hercules Nieuwsbrieven. De e-mail adressen worden niet verhandeld of aan anderen ter beschikking gesteld.
 
Ik wil een e-mail adres afmelden dat ik niet meer (kan) gebruik(en), hoe doe ik dat?
Vul het email adres in in het webformulier voor afmelden. Vul verder niets in. Op deze wijze wordt dat emailadres van alle lijsten afgehaald. U ontvangt als laatste een bevestinging. Wilt u een oud e-mail adres veranderen in een nieuw e-mail adres met behoudt van alle abonnementen klik hierboven dan op E-mail veranderen.
 
Bij de bevestiging van mijn afmelding ontbreekt het tussenvoegsel van mijn naam, kan dat?
Ja, tengevolge van een verschil in de Amerikaanse layout van de database van Hercules Nieuwsbrieven en de ledenadministratie database wordt in geautomatiseerde berichten van HN het tussenvoegsel weggelaten. De Fabrikant van HN heeft weliswaar een nieuwe versie uitgebracht die het wel goed doet, maar die is ons te duur, dus we moeten met deze kleine fout leren leven. Vindt u het heel storend meld u zich dan opnieuw aan met het veld voor en achternaam zoals u het graag ziet.
 
Ik ben een ouder of belangstellende, kan ik mij ook aanmelden?
Ja, iedereen die de ARGO of andere nieuwsbrief wil ontvangen mag zich aanmelden. Het bestuur behoudt zich het recht voor sommige aanmeldingen, zonder opgave van reden te blokkeren.
 
Ik wil helemaal geen mail ontvangen, hoe word ik dan geïnformeerd?
Veel informatie die wij sturen wordt ook op onze website ( www.usvhercules.nl) geplaatst. U kunt daar kijken, maar de website moet door vrijwilligers bijgewerkt worden en bevat dus alleen informatie die wat langer geldig is en is altijd iets later. E-mail is een snel medium!
 
Ik heb geen internet en e-mail ter beschikking? Hoe word ik geïnformeerd?
Niet. U wordt niet verder geïnformeerd dan wat er in de Herculaan staat. Het bestuur van Hercules heeft besloten, vanwege kosten en inspanning die het vergt, alleen nog maar electronisch te informeren. Zonder internet en e-mail is het dus moeilijk om alles te weten te komen. Maar ik denk dat u het antwoord op deze vraag ook niet kunt lezen.