Hercules doet mee aan de Grote Clubactie

 
 
 
 
 

De Grote Clubactie 2016.  Steun de jeugd van Hercules!!

 

De jeugdactiviteitencommissie (Accie) van Hercules organiseert extra activiteiten voor de jeugd, zoals de sinterklaasviering, de kerstzaalvoetbaltoernooien en de sportdag in mei. Om deze activiteiten te kunnen blijven organiseren doet Hercules ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. De opbrengsten van de Grote Clubactie worden in het Gerrit Pappelendam fonds gereserveerd.

Gerrit Pappelendam, in 2015 overleden, wordt door veel Herculanen herinnerd als de man voor de jeugd. In een interview met de Herculaan zei hij over de jeugd: "het zijn allemaal mijn kinderen". Gerrit kwam tot op hoge leeftijd elke zaterdag kijken bij veel jeugdwedstrijden. De Grote Clubactie hoorde ook bij Gerrit. Jarenlang zette hij zich in om voor Hercules de Grote Clubactie te organiseren en vele loten te verkopen. Om zijn herinnering levend te houden heeft het hoofdbestuur besloten om het Gerrit Pappelendamfonds op te richten. De opbrengsten van de Grote Clubactie zullen in dit fonds voor jeugdactiviteiten worden gereserveerd. 

Wat kunt u doen? 
Vanaf zaterdag 1 oktober 2016 zullen de Accie en verschillende jeugdteams loten verkopen. We rekenen op uw enthousiasme om het Gerrit Pappelendamfonds te steunen. U kunt dit doen door (veel) loten te kopen.

·         Op Hercules zullen losse loten worden verkocht

·         Jeugdleden verkopen met machtigingsformulieren loten.

·         Via de website van Hercules kunt u loten kopen (onder algemeen vindt u de link naar de Grote Clubactie).

Met uw steun en de inzet van velen moeten we samen in staat zijn de netto opbrengst van 2015 te overtreffen ( ruim €2500).

Loten kopen maakt extra jeugdactiviteiten mogelijk!

  

Namens de Accie
Petra de Vries
groteclubactie@usvhercules.nl

 

Voor online verkoop

link:  https://clubactie.nl/actie/HerculesUsv1