Activiteiten


Ondanks Corona hebben we ook dit jaar een eindfeest gehouden, digitaal met behulp van Zoom op 20 mei.
Na een introductie van onze voorzitter kon een grote groep mensen vanachter hun pc met elkaar chatten. Als vanouds waren de mensen vrolijk en soms bijna onherkenbaar uitgedost, dit jaar zonder een specifiek thema. Aan de oproep je eigen biertje te verzorgen was ruim voldaan.

In het submenu vind je de foto's van onze eindfeesten van de voorgaande vijf jaren en enkele andere activiteiten.
 
We zijn een bruisende vereniging waar veel wordt ondernomen. Zo waren er afgelopen seizoen diverse toernooien (bekijk de foto's en verslagen in het de submenu's), een activiteit voor de jeugd en werd het jaarlijkse Utregs Toernooi bij Hercules gehouden.
 
Kenmerkend voor de badmintonafdeling is de betrokkenheid en het sociale karakter; zo zijn er voor de leden die daar zin in hebben regelmatig stapavonden om bij te praten en natuurlijk te dansen. Ter afsluiting van het seizoen vindt het eindfeest plaats, met ieder jaar een ander thema.
 
Een groot aantal leden is actief in commissies, zoals de jeugd- en activiteitencommissie. Deze commissies wisselen steeds van samenstelling, en nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom!!
 
Heb je vragen aan een van de commissieleden, bijvoorbeeld om de mogelijkheid om ook vrijwilliger te worden te bespreken (subtiel, nietwaar?), kijk dan hier voor het overzicht van alle commissies en bijbehorende vrijwilligers.
 
Onder een greep uit ons archief met activiteiten van oudere jaren: 

Nieuwjaarsborrel 2012 / afscheid Rune Massing

 
Sinterklaas (Rune Massing) en zijn pieten, 2011 

 
 
Opening paviljoen oktober 2011

 
Vriendschappelijk starttoernooi september 2011

 
Eindfeest 2011 (@ the movies)

 
Eindfeest 2010 (B-factor)

 
 
Valentijntoernooi 2010