Badmintonclub Hercules

Hercules heeft een actieve badminton afdeling. Onze afdeling heeft ruim 140 leden, waarvan ongeveer 40 jeugdleden. Het is onze intentie het aantal jeugdleden de komende tijd uit te breiden. Bij ons gaat gezelligheid en sportiviteit hand in hand. Er kan lekker en fanatiek gesport worden, maar het drankje na afloop is voor veel van onze leden net zo belangrijk.
 
In English
 
 
badmintonster
Zowel recreanten als meer gevorderde spelers voelen zich thuis bij onze vereniging. Voor beiden is er de mogelijkheid in competitieverband te spelen: de recreanten in de voorjaarscompetitie en de meer gevorderde spelers in de najaarscompetitie.

Er wordt gespeeld op woensdag, zaterdag en zondag. Voor meer detail zie speeltijden & speeldata.
 
 
 
 
 
afhanglabels
 
Op de woensdagavond is er een zogeheten labelsysteem. Dat houdt in dat elke speler een naamlabel heeft, dat afgehangen kan worden op acht verschillende banen. Op elke baan kan men met vier spelers badmintonnen. Het spelen duurt telkens 20 minuten. Vervolgens kan met opnieuw afhangen. Dit zorgt voor afwisseling en zekerheid van spelen.
 
Er wordt gespeeld in de sporthal van USV Hercules in de wijk Voordorp, Voorveldselaan 2 in Utrecht.
Wil je twee keer vrijblijvend meespelen en trainen, neem dan contact op via info.badminton@usvhercules.nl. We hebben op dit moment geen wachtlijst voor de senioren.
Ook bij de junioren is er plaats voor nieuwe leden. Neem voor meer informatie een kijkje bij de jeugdsectie. Junioren kunnen een mail sturen naar jeugd.badminton@usvhercules.nl als ze een keer willen komen kijken.