Zaalvoetbal

Bij USV Hercules wordt al sinds 1968 zaalvoetbal gespeeld, in de loop der jaren is de afdeling gegroeid naar meer dan 50 teams. Tegenwoordig heeft de afdeling Zaalvoetbal heeft in totaal 32 Herenteams 1 Heren veteranenteam en

7 Vrouwen teams. De vereniging is hiermee een van de grootste van Nederland en de grootste in de regio. Het doel is echter niet de grootste te zijn, maar de vereniging waar de leden het meeste plezier beleven.

Hercules heeft een eigen sporthal waar de thuiswedstrijden worden gespeeld.

Er worden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag avond van 19:15 tot 23:00 wedstrijden gespeeld.

De vereniging levert in bruikleen tenues en ballen. We zorgen ervoor dat alle wedstrijden voorzien zijn van een scheidsrechter en helpen nieuwe teams zoveel mogelijk op weg. We proberen er voor te zorgen dat alle randvoorwaarden voor het spelen in orde zijn.

Ook voor een derde helft is in ons prachtige paviljoen alle ruimte. Er worden veel activiteiten georganiseerd door de paviljoen beheerder en wij houden de teams daarover op de hoogte.

Daarnaast organiseren we drie keer per jaar een toernooi waarvoor de teams zich kunnen aanmelden.

In september beginnen we met een intern toernooi om weer een beetje te wennen. In december volgt het oliebollentoernooi en in mei/juni organiseren we de zomercompetitie.

Informatie kunt u aanvragen via ons algemeen emailadres: zaalvoetbalhercules@gmail.com.

We proberen alle aanmeldingen voor teams of spelers een plek te geven.

Op dit moment zijn er een aantal Heren- en Damesteams dringend op zoek naar keepers, aanmeldingen hiervoor zijn van harte welkom.

 

 

Bestuur Zaalvoetbal Hercules