Zaalvoetbal

Bij USV Hercules wordt al sinds 1968 zaalvoetbal gespeeld, in de loop der jaren is de afdeling gegroeid naar meer dan 50 teams. Tegenwoordig heeft de afdeling Futsal heeft in totaal 32 heren en 6 dames teams. De vereniging is hiermee een van de grootste van Nederland en de grootste in de regio. Het doel is echter niet de grootste te zijn, maar de vereniging waar de leden het meeste plezier beleven. Hercules heeft een eigen sporthal waar de thuiswedstrijden worden gespeeld. Er worden op elke doordeweekse avond van 19:15 tot 23:00 wedstrijden gespeeld.

___________________


Herinnering Contributie betaling Veld – en Zaalvoetbal seizoen 2013-2014

Aan alle actieve veld – en zaalvoetballeden is begin juli de contributienota voor het seizoen 2013 – 2014 toegezonden met het verzoek de contributie voor 1 september jl. te betalen. Echter, tot op heden hebben lang niet alle leden aan hun contributieverplichting voldaan. Zij krijgen nu de gelegenheid deze alsnog te voldoen vóór 10 oktober a.s..

Met ingang van 19 oktober a.s. geldt NIET betaald = Niet spelen en trainen !

De lettercoördinatoren e/o aanvoerders van de teams zullen hier tijdig over geïnformeerd worden. Laat het niet zo ver komen en dupeer de club , je team en jezelf niet.

Namens de Hoofdpenningmeester usv Hercules,

Bestuur Zaalvoetbal Hercules