Tennis - Hercules Opendubbel toernooi 2019

24 aug 2019 - 01 sep 2019 (09.00 - 23.30 uur)

Hercules Open Dubbeltoernooi 2019

 
 

Het Hercules Open Dubbel Tennistoernooi vindt een week vroeger plaats dan vorig jaar, namelijk van zaterdag 24 augustus tot en met 1 september 2019. Zo hebben we geen last van clubkampioenschappen die veel Utrechtse tennisclubs een week later organiseren, en zitten we ook nog ruim voor de najaarscompetitie. Wij hopen dan ook dat niets je verhindert dit jaar in te schrijven. Iedereen die leuke (dubbel)wedstrijden wil spelen, of je nu een 3 bent of een 8, kan meedoen. Om het toernooi heen wordt het ook weer gezellig met lekkere daghappen, een pubquiz, een wijnproeverij en een loterij.


Je kunt je vanaf juni inschrijven via toernooi.nl; we sturen je tegen die tijd een mailtje als reminder. We willen ons toernooi ook promoten door middel van een kaartje. Ze liggen klaar achter de bar. Wil je de mensen tegen wie je in de voorjaarscompetitie speelt nog eens tegenkomen op de clubkampioenschappen, of dat nu voor revanche is of niet, of gewoon omdat ze aardig zijn, geef ze dan alsjeblieft zo'n kaartje.


De Open Toernooi Commissie: Kees Hardam, Gerard Boerrigter, Cristian Kleijweg, Jorit Schuitemaker, Tony Malhoe en José Kager

 Contactpersoon
OT commissieterug naar overzicht