Seizoensafsluiter

25 mei 2019 (16.00 - 23.59 uur)

Helaas is het einde van het seizoen alweer in zicht… Maar niet getreurd; des te meer reden voor een feestje! Om het seizoen mooi af te sluiten zal er op 25 mei een super gezellig eindfeest worden georganiseerd, dat jij uiteraard niet wil missen.

‪Vanaf 16:00 uur tot ongeveer 18:00 uur is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke barbecue verzorgd door Emiele. Hier kun je je als team, met een groep of individueel voor opgeven. Dit kan door een mailtje te sturen naar: emiel@herculespaviljoen.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je mee wil eten en of er nog allergieën of vegetariërs zijn waar rekening mee moet worden gehouden. Wanneer je je met een groep van 8 personen of meer opgeeft zal de maaltijd €6,50 per persoon kosten en als je met minder dan 8 personen opgeeft kost het €8,50 per persoon.

‪We hopen natuurlijk op prachtig weer zodat iedereen lekker kan genieten van een drankje in de zon. Daarnaast zullen er in het paviljoen spelletjes worden klaargezet waar degene die dat willen gezellig gebruik van kunnen maken.

‪Aansluitend zal er een DJ komen die ons weer heerlijk laat dansen op zijn mooie plaatjes en ons gaat helpen er een mooi feest van te maken.

‪Tot 25 mei! 

 terug naar overzicht