Voetbaldagen in de kerstvakantie

02 jan 2020 - 03 jan 2020 (09.00 - 17.00 uur)

Kom ook met je vriendjes en vriendinnetjes naar de USV Hercules Voetbaldagen!

Dé voetbaldagen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en beter presteert).

  • Uitdagende trainingen voor jouw voetbal skills
  • Zowel trainingen in de zaal als op het veld
  • Coole coaches die je motiveren het beste uit jezelf te halen
  • Relaxte en positieve sfeer
  • Inclusief mooi Hercules Voetbalschool tenue (zie foto’s!)

Voor wie?
De Voetbaldagen zijn voor iedereen van 7 tot 13 jaar oud. Je hoeft niet per se op voetbal te zitten. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 7 t/m 9, 10 t/m 11 en 12  t/m 13 jaar.

Wanneer en waar?
De Hercules Voetbaldagen vinden plaats op het complex van USV Hercules aan de Voorveldselaan in Utrecht. Afhankelijk van het weer gaan we ’s ochtends de zaal in en spelen we in de middag op het veld. De dagen zijn op 2 en 3 januari van 09:00 tot 17:00 uur.

Wat krijg je?
De lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen. Alle deelnemers krijgen een USV Hercules Voetbalschool tenue. Mocht deze al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

Wie zijn de trainers?
De trainers zijn selectiespelers en jeugdtrainers van USV Hercules, die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen.

Meerdere kinderen uit één gezin?
Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €25 voor elk extra kind.

Alleen 2 dagen mogelijk?
Het is mogelijk om 1 dag mee te doen. Neem hiervoor contact met ons op per mail (info@ubuntu-sport.com).

Nog vragen?
Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat. Of kijk op https://ubuntu-sport.com/aanmelden/voetbal/usv-hercules-voetbaldagen-in-de-kerstvakantie-2019-2020/ 

terug naar overzicht