Pubnight

09 nov 2019 (18.30 uur)

Na een geslaagde eerste editie vindt ook dit jaar weer een PUBNIGHT plaats! We trappen de avond rond 18:30 af met een razendspannende quiz, waar jij samen met je team of alleen jouw kennis kan laten gelden en een plaatsje kan bemachtigen op de pubquiz-erestoel. Daarnaast zijn er weer wat leuke prijsjes te winnen, dus twijfel niet en doe mee! Op de dag zelf zullen er inschrijfformulieren worden klaargelegd. Jong, oud, geblesseerd of superfit, sporter, trainer of toeschouwer, iedereen is welkom! Na afloop van de quiz zal een Dj onze heupen op de proef stellen en maken we er een gezellig feestje van.

Voor iedereen die dat wil is het mogelijk om voorafgaand aan de pubquiz mee te eten. Voor teams van 8 personen of meer kost een maaltijd €6,00 p.p. en voor minder dan 8 personen is het €7,50 p.p. Geef je UITERLIJK 1 NOVEMBER op voor het eten door een mailtje te sturen naar emiel@herculespaviljoen.nl. Geef hierbij ook aan met hoeveel mensen je mee-eet en of er nog eventuele dieetwensen zijn waar rekening mee moet worden gehouden.

Het belooft een ontzettend gezellige middag/avond te worden, dus blijf na je wedstrijd lekker hangen en zorg dat je erbij bent!!

Veel liefs en verheugende groetjes,

De Activiteitencommissie
 



terug naar overzicht