Nog een maand heerlijk cricketten....

Met nog een volledige maand cricket voor de boeg kan Heren 1 alleen nog maar kampioen worden. een hele prestatie gezien het wisselvallige seizoen en prestaties.

Zoals al eerder gemeld waren er individueel topprestaties te zien op het veld. Zowel met de bal, alsmede met het bat waren verschillende spelers uitermate succesvol. Omdat vervolgens in de laatste reguliere wedstrijd tegen Gausia CCF ook nog eens een goede teamprestatie werd neergezet, werden precies voldoende punten gehaald om op gemiddelde de vierde plek te bereiken. Als...als zou nog een kampioenschap gevierd kunnen worden. Quick Haag moet dan wel alles verliezen en Heren 1 alles winnen. Praktisch dus moeilijk maar theoretisch haalbaar. Op 13 augustus moet dan wel eerst Quichk Haag (in Den Haag) verslagen worden. Vervolgens volgt op 20 augustus een uitwedstrijd tegen Punjab. Op 27 augustus wordt het seizoen afgesloten tegen Gausie CCF.

Het tweede heeft nu 6 officiële wedstrijden gespeeld. Winst en verlies eerlijk verdeeld. In de maand augustus mogen de heren nog 5 keer de wei in. Pas 3 september wordt, thuis de laatste wedstrijd gespeeld.

Van de lagere teams speelt heeft eigenlijk alleen de Zami's bijna wekelijks een wedstrijd. In augustus volgen nog 2 uitwedstrijden en dan zit het seizoen er voor hun weer op.

De Vets hebben nu 3 wedstrijden uitgespeeld. Er staan ze nog ten minste 3, mogelijk 4 wedstrijden te wachten, inclusief het inhalen van de verregende wedstrijd tegen Quick N. 

Op 13 augustus speelt Heren 1 uit tegen Quick Haag, 20 augustus uit tegen Punjab en 27 augustus de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen GCCF.

Wist je verder dat de wedstrijden "live" te volgen zijn via "Scorekaarten" (soms met wat vertraging omdat Petra tussendoor ook nog moet scoren) en dat de 100-ste run van Sander gefilmd is en op Facebook te vinden is?

De jeugd traint elke woensdagmiddag. Aanmelden kan nog altijd bij Petra de Vries (petradevri@gmail.com).

De senioren trainen elke dinsdag en donderdag (vanaf 19.00 uur). Iedereen is welkom!

 

 HET EERSTE AAN HET BEGIN VAN HET SEIZOEN 2015