Coördinator jeugd

 

Dit doe je:
 
voor een bepaalde leeftijdsgroep zorg je ervoor dat de teams competitiewedstrijden en toernooien kunnen spelen. Dat kan zijn voor O8 t/m O19, Champions League of UEFA Cup. Je staat teamleiders bij en organiseert een paar keer per jaar teamleidersavonden. In overleg met trainers en de technische commissie deel je de teams in en werf je nieuwe teamleiders. Je houdt het wedstrijdprogramma in de gaten en geeft veranderingen door. Je organiseert oefenwedstrijden en adviseert de toernooicoördinator over deelname aan toernooien. Je screent nieuwe spelers en introduceert ze in de vereniging. Je denkt mee met de technische staf en bent aanspreekpunt voor teamleiders bij organisatorische problemen en voor andere verenigingen (niet voor toernooizaken).
  
Tijd per week:
ongeveer 4 uur.
 
Periode:
 
het hele voetbalseizoen incl. toernooien.
 
Plaats in de organisatie:
 
je maakt deel uit van de jeugdcommissie; de voorzitter hiervan is je aanspreekpunt.
 
Je werkt samen met:
 
vooral teamleiders, de wedstrijdsecretaris en de voorzitter van de jeugdcommissie. Daarnaast heb je contact met veel anderen uit de vereniging, bijvoorbeeld toernooicoördinator en technische staf.
 
Dit moet je kunnen:
 
het is prettig als je gewend bent om met een computer te werken.
 
Aanmelden? 
 
Wil je meer informatie of je direct aanmelden: bestuurslid pupillen of bestuurslid junioren, jeugd.voetbal@usvhercules.nl.